Skip to main content

Καλωσορίσατε στο μαγικό κόσμο

της ευεξίας, της υγείας και της ομορφιάς

Η εταιρεία Inbiodep

Η εταιρεία Inbiodep είναι ελληνική και κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς με κύριο έργο το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία ελληνικών καινοτόμων καλλυντικών προϊόντων. Κύριο μέλημά της είναι η φυσική περιποίηση της επιδερμίδας καθώς και η ψυχική και σωματική ευεξία.

Depilonine

Έχοντας ως παρακαταθήκη το έργο αξιόλογων Επιστημόνων αλλά και τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, η εταιρεία Inbiodep ιδρύθηκε το 2020 για να παρουσιάσει τις βελτιωμένες φόρμουλες των αποτριχωτικών σκευασμάτων Depilonine που αποτελούν εξέλιξη παγκόσμιας πατέντας και κυκλοφορούν στην εγχώρια αγορά από το 1994.

Το Depilonine είναι ευρέως διαδεδομένο στην ελληνική αγορά, κυρίως στους επαγγελματικούς χώρους, καθότι είναι το μόνο επώνυμο ελληνικό σκεύασμα για την αντιμετώπιση της εμμένουσας τριχοφυίας που έχει πατενταριστεί παγκοσμίως.

Η σειρά Depilonine είναι μία ολοκληρώμενη σειρά ενζυμικής αποτρίχωσης, δρα κατά της τριχοφυΐας με φυσικό τρόπο και συνδυάζεται με όλες τις σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης (κρύο και ζεστό κερί, laser, αλεξανδρίτης, ξύρισμα κλπ).

Η σειρά των σκευασμάτων Depilonine βασίζεται στην ενζυμική βιοτεχνολογική αποτρίχωση και στην εκλεκτική δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία στοχεύουν στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και προκαλούν τη σταδιακή αδρανοποίησή τους. Τα ένζυμά μας τα προμηθευόμαστε από πιστοποιημένη εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας και είναι εγγυημένα για την αποτελεσματικότητά τους, την ενεργότητα και την καθαρότητά τους.

Κάθε Depilonine είναι το απόλυτο must-have προϊόν και αποτελεί πραγματική αποκάλυψη χάρη στην καινοτόμο σύνθεση και στα άμεσα και ορατά αποτελέσματα κατά της τριχοφυίας.

Myikigai

Βασιζόμενη στη διαχρονική αξία της βιοτεχνολογίας και με έμπνευση τη δύναμη της φύσης, το 2021 η εταιρεία Inbiodep προχώρησε στο σχεδιασμό και στην παραγωγή μιας ακόμη ελληνικής πρωτοποριακής καλλυντικής σειράς φυσικής περιποίησης προσώπου, τη σειρά myikigai.

Η καλλυντική σειρά myikigai έχει ως κύριο δραστικό συστατικό τη μαύρη τρούφα, το λεγόμενο “μαύρο διαμάντι” και ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητα της χάρη στο συνδυασμό των ιδιαίτερων ευεργετικών συστατικών της. Εκτός από τη μαύρη τρούφα, περιέχει ειδικά εκχυλίσματα που αντικαθιστούν την έλλειψη σεροτονίνης και μας βοηθούν να αποκτήσουμε σωστή διάθεση, πνευματική υγεία και σωστή λειτουργία του οργανισμού. Εχει εμπλουτιστεί με πολλά καινοτόμα φυσικά δραστικά, όπως: βιταμίνες Α, Ε και F, υαλουρονικό οξύ, ατελοκολλαγόνο, συνένζυμο Q10, αλόη, κερί τσαγιού, έλαια, ενυδατικοί και αντιγηραντικοί παράγοντες, φυσικό εκχύλισμα Ελίχρυσου, προβιταμίνη Β5, πρωτείνη Λούπινου, πεπτίδια ρυζιού καθώς και ένζυμα.

Τα καλλυντικά myikigai είναι φυσικά, εξατομικευμένα για κάθε άτομο ανάλογα με τις ανάγκες του και ειδικά σχεδιασμένα για την καταπολέμηση της γήρανσης με άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας.

Λογότυπο εταιρείας και προϊόντων

Η ονομασία της εταιρείας μας είναι εμπνευσμένη από τα θαυματουργά αποτελέσματα της “λευκής” βιοτεχνολογίας που ασχολείται με το σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών για τη βιομηχανία των καλλυντικών, των τροφίμων κλπ. Προέρχεται από τις λέξεις “Innovative Biotechnological Depilation” και σημαίνει “Πρωτοποριακή Βιοτεχνολογική Αποτρίχωση”.

Το λογότυπό μας έχει βασιστεί στο σχήμα του ενζύμου καθότι τα καλλυντικά μας προϊόντα είναι βιοτεχνολογικά. Η ονομασία Inbiodep συνδυάστηκε με την πρώτη καλλυντική μας σειρά, τη σειρά Depilonine, όπου οι πρωτοποριακές βιοτεχνολογικές φόρμουλες περιέχουν δύο ένζυμα: την παπαίνη και τη χυμοθρυψίνη.

Η ονομασία των αποτριχωτικών σκευασμάτων Depilonine προέρχεται από τη λέξη “Depilation” που σημαίνει “Αποτρίχωση”. Ο κύκλος στο λογότυπο συμβολίζει τη διαχρονικότητα των συγκεκριμένων προϊόντων δεδομένου ότι κυκλοφορούν στην εγχώρια αγορά από το 1994 και είναι τα μόνα επώνυμα ελληνικά σκευάσματα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της εμμένουσας τριχοφυίας με ένζυμα.

Η ονομασία της καλλυντικής σειράς myikigai έχει εμπνευστεί από την ιαπωνική φιλοσοφία “ikigai”, όπου “iki” σημαίνει “ζωή” και “gai” σημαίνει “αξία”, δηλαδή η αξία της ζωής, ο λόγος της ύπαρξής μας, η χαρά της ζωής. Σύμφωνα με αυτήν τη φιλοσοφία, ο καθένας από εμάς πρέπει να βρει το “ικιγκάι” του, δηλαδή ένα πάθος που να του δίνει νόημα στη ζωή του για να  ζει χαρούμενος και ευτυχισμένος και για να αποκτήσει μακροζωϊα. Και εδώ ο κύκλος συμβολίζει το άπειρο και την αιωνιότητα με την πινελιά να μας δίνει χρώμα στη ζωή μας.

Design και χρώματα των προϊόντων

Για εμάς το κάθε χρώμα λειτουργεί σαν εργαλείο θεραπείας και ίασης. Η χρωματοθεραπεία μας διδάσκει πως το κάθε χρώμα έχει τη δική του δόνηση και έχει την ικανότητα να επηρεάσει τη διάθεση μας καθώς και να αποτυπώσει ιδιαίτερες εικόνες. Γι’αυτό και επιλέξαμε ιδιαίτερα χρώματα που μας θυμίζουν την ομορφιά της ελληνικής φύσης.

Τα χρώματα των προϊόντων Depilonine είναι εμπνευσμένα από την ομορφιά του ελληνικού τόπου, την ελληνική φύση και τη διαχρονικότητα του ελληνικού πολιτισμού. Το μπλε θυμίζει την ομορφιά του απέραντου γαλάζιου, το μπορντώ τη δύναμη της κλασικότητας και το βεραμάν μας ταξιδεύει στη φύση έχοντας ως βασική αρχή του παντός και του φωτός το λευκό.

Η καλλυντική σειρά myikigai έχει εμνευστεί από το διαχρονικό σύμβολο του άνθους της κερασιάς. Η λέξη “κεράσι” προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη “κέρασος” την οποία δανείστηκαν οι Λατίνοι ως “cerasum” και πέρασε σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες. Στην Ιαπωνία οι φημισμένες κερασιές αποτελούν ένα σύμβολο ζωής και αναγέννησης χαρίζοντας μία ρομαντική νότα με το μπλε να συμβολίζει την καλή τύχη και το ροζ την αθωότητα.